totaaltraining

Gezondheid is de balans tussen de belasting die we ervaren en onze belastbaarheid. Oftewel, de balans tussen lichaam en geest, tussen arbeid en rust: daar is niets zweverigs aan. Het is juist heel nuchter: lekker in je vel zitten. Daar kun je actief aan bijdragen. Bewegen is een kwestie van geven en nemen: wat je erin stopt krijg je ook terug. Regelmatig bewegen/sporten onderhoudt je lichaam, maakt je hoofd leeg en geeft je nieuwe energie.

MOFIT werkt vanuit Oosters en Westers gedachtegoed oftewel ‘the best of both worlds’. Oefeningen uit de Fitness-, Pilates-, Yoga-, en Mindfulness theorie voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Unieke totaaltraining
MOFIT is geen nieuwe fitness- of aerobics-rage, maar een complete training voor lichaam en geest. Geschikt voor iedereen die fit en in balans wil zijn. Een totaaltraining die uniek is, omdat je enerzijds werkt aan de opbouw van kracht, souplesse en uithoudingsvermogen met oefeningen voor romp- arm- en beenspieren gecombineerd met low-impact-training. Anderzijds investeer je in mentale weerstand en rust met rek- yoga- en meditatieve oefeningen.

Leef je uit op eenvoudige dynamische oefeningen, op inspirerende muziek (van vroeger en van nu) om vervolgens te herstellen en ontspannen met rustgevende muziek.

zie ook
conditie
ontspanning
ademhaling
voor wie?