algemene bepalingen

  1. Mofit is niet aansprakelijk voor blessures, diefstal en verlies van eigendommen tijdens de trainingen. Neem waardevolle spullen daarom mee naar de zaal. Gevonden voorwerpen zullen we uiteraard bewaren.
  2. In verband met de hygiëne wordt je verzocht te trainen met schone sportschoenen.
  3. Iedere cursist traint met een eigen matje. Je kunt het matje (1-2 cm dik) bij diverse winkels aanschaffen. Voor noodgevallen liggen er enkele reservematjes in de zaal.
  4. Bij een langdurige afwezigheid (bijvoorbeeld aan het begin van een te verwachte ziekteperiode) dien je dit schriftelijk te melden. Samen zoeken we vervolgens naar een passende oplossing. Hetzelfde geldt voor langdurig verblijf elders.
  5. Bij het missen van één of meerdere lessen wordt er geen lesgeld gerestitueerd. Wel krijg je de mogelijkheid gemiste trainingen in te halen tijdens het lopende trimester. Dit kan, in overleg met je docent(e), op alle tijdstippen en locaties. Zie hiervoor het trainingsrooster. Wil je de betreffende docent(e) even vooraf laten weten wanneer je een gemiste training wenst in te halen? Dit kan per mail, telefoon of SMS. Zie onze contactpagina voor de juiste contactgegevens.
  6. Deelname aan de training geschiedt op eigen risico. Bij twijfel, is het raadzaam hierover met je huisarts te overleggen de MOFIT-docent hierover te informeren. Pijn is altijd een signaal om rekening mee te houden, rust te nemen of gevoelige lichaamsdelen te ontlasten.
  7. Wanneer je het trainingsseizoen vroegtijdig beëindigt, kan geen teruggaaf van lesgeld plaatsvinden.
  8. Het lesgeld kun je in de eerste week van het trainingstrimester of meteen na de proefles op één van de volgende wijzen voldoen: contant in de zaal (gepast in een envelop voorzien van uw naam) of per bank overmaken op rekeningnummer 15.61.85.059 t.n.v. K. de Vries o.v.v. MOFIT, naam, cursuslocatie en trainingstijd.
  9. Bij MOFIT betaal je geen inschrijfgeld.
  10. De MOFIT-lessen worden per trimester (twee maal per jaar) betaald.