veelgestelde vragen

Onderstaand een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Laat het ons weten.

Wat heb ik nodig voor een MOFIT-training?

Wij adviseren makkelijk zittende sportkleding, een trainingsmatje, een handdoek en een flesje water. Schone sportschoenen zijn verplicht. Mocht je niet in het bezit zijn van een matje, kun je dit zolang van MOFIT lenen. Gewichtjes worden ter beschikking gesteld.

Hoe ziet een MOFIT-training er uit?

Een MOFIT-training bestaat uit vijf verschillende onderdelen en duurt 75 minuten oftewel vijf kwartier. Een beschrijving van de lesopbouw vind je op onze site.

Wat betekent MOFIT eigenlijk?

MOFIT is een afkorting van Mentale Ontspanning, Fysieke Inspanning en Totaaltraining en werkt vanuit een combinatie van Oosters en Westers gedachtegoed. Het is een mengeling van oefeningen uit de Fitness-, Pilates-, Yoga-, en Mindfulness-theorie voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Hoe weet ik of MOFIT iets voor mij is?

Je kunt geheel vrijblijvend en gratis aan een proefles deelnemen. In deze 75 minuten krijg je een goed beeld van een MOFIT-training. Een proefles aanvragen kun je heel eenvoudig online doen.

Waar worden MOFIT-trainingen gegeven?

De trainingen vinden plaats op maandag- en woensdagavond op twee locaties in Heerlen (gymzaal Zuyd) en Maastricht (Scharn 2). Bekijk de locatie-informatie op deze site.

Wat kost een MOFIT-training?

Je betaalt € 9,25 voor een training.

Op welke manieren kan ik het lesgeld voldoen?

Het lesgeld kun je in de eerste week van het trainingsseizoen of meteen na de proefles op één van de volgende wijzen betalen:
– contant in de zaal (gepast in een envelop voorzien van uw naam)
– overmaken op rekeningnummer NL61 RABO 0156 1850 59 t.n.v. K. de Vries o.v.v. MOFIT, naam, cursuslocatie en trainingstijd