kosten

Je betaalt € 9,00 per MOFIT-training. Bij ons betaal je géén inschrijfgeld en betaal je niet per jaar maar per trainingssemester.

voorjaarssemester (januari tot juni)
najaarssemester (september tot december)
  22 trainingen
14 trainingen
:
:
€ 198,00 *
€ 126,00 *

* Betaal je het bedrag van een semester in één keer, dan krijg je een korting van € 9,00 oftewel de eerste les gratis. In dat geval betaal je voor het voorjaarssemester € 189,00 en voor het najaarssemester € 117,00. *

* Korting tijdens corona-tijd

In deze corona-tijd biedt MOFIT een extra korting van nog eens € 9,00. Kies je voor deze extra korting, kost dit voorjaarssemester maar € 180 euro. (Deze extra korting is niet geldig voor nieuwe leden.) Kies je voor een 10- rittenkaart, dan geniet je ook van deze extra korting. De 10- rittenkaarten die nog geldig zijn, houden uiteraard hun einddatum. En genieten dan later in het semester, bij aanschaf van de nieuwe kaart, van deze extra korting. Dan kost de kaart in plaats van € 105,00, maar € 96,00 euro.

Gemiste lessen

Bij het missen van één of meerdere lessen wordt er geen lesgeld gerestitueerd. Wel krijg je de mogelijkheid gemiste trainingen in te halen tijdens het lopende semester. Dit kan, in overleg met je docent(e), op alle tijdstippen en locaties. Zie hiervoor het trainingsrooster. Je kunt ook de gemiste lessen online inhalen. Er staan online lessen klaar in een prive- omgeving op het MoFit- kanaal op YouTube. 

Betaalwijze

Het lesgeld kun je in de eerste week van het trainingssemester of meteen na de proefles op één van de volgende wijzen voldoen:
– contant in de zaal (gepast in een envelop voorzien van je naam, cursuslocatie en trainingstijd);
– overmaken op bankrekening NL61 RABO 0156 1850 59 t.n.v. MoFit o.v.v. je naam, cursuslocatie en trainingstijd.
Betaling in twee termijnen is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Proefles

In 75 minuten krijg je een goed beeld van een MOFIT-training. Een proefles is natuurlijk vrijblijvend en gratis.

10-Rittenkaart

Het is ook mogelijk om een zogenaamde 10-rittenkaart te kopen. Deze kost € 105,-, heeft een geldigheidsduur van 16 weken en is verkrijgbaar bij de docent(e) tijdens de les. De kosten voor deze kaart kunnen worden overgemaakt of kunnen contant betaald worden tijdens de les. (Zie Betaalwijze.) Vakanties/MOFIT-vrije weken worden uiteraard niet meegerekend in deze geldigheidsduur.

zie ook
> trainingsrooster
> lesopbouw
> proefles aanvragen
> trainingslocaties