totaaltraining: voor wie?

MOFIT is geschikt voor mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijd, met of zonder goede conditie. Je hoeft niet ‘sportief’ te zijn, maar wel bereid om te investeren in de conditie van lichaam en geest. De oefeningen zijn aan te passen aan je eigen kunnen. Het staat vrij om al of niet met gewichtjes te werken van 0,5, 1 of 2 kilogram.

MOFIT werkt preventief voor nek, rug- schouderklachten en stress. Voor veel deelnemers die in het dagelijks leven een pittige baan of belasting hebben, vormt MOFIT een onmisbaar onderdeel van het weekprogramma. Ook mensen die hun belastbaarheid weer willen opbouwen na een burn-out, hartklachten of ziekte, zijn van harte welkom.

Net zo intensief trainen als je wilt

Mannen, vrouwen, jong en oud, mensen die hun conditie op willen bouwen evenals echte sporters, hebben allen baat bij MOFIT. Je hoeft niet ritmisch te zijn om toch te genieten van de inspirerende muziek. Deze zorgvuldig geselecteerde muziek uit alle tijden en stijlen is perfect afgestemd op de oefeningen. Je kunt net zo intensief trainen als je wilt.

Er is veel aandacht voor ontspanning en rek tussen de conditionele oefeningen, met als positieve effecten: een optimale verbranding en verbetering van houding en lichaamsbewustzijn.

zie ook
conditie
ontspanning
ademhaling
ga terug naar totaaltraining